Support gevraagd…

Support gevraagd…

Sep 25

Eerder al heb ik geschreven over mijn uitdaging de Two Oceans Marathon te gaan lopen in Zuid Afrika volgend jaar. Letterlijk mijn grenzen verleggen voor een anders.

 

En inmiddels is mijn voorbereiding in volle gang, zondag heerlijk ’s ochtends vroeg los van alle Dam tot Dam hectiek 18 kilometer gelopen. Via Amsterdamse Bos – Kalfjeslaan – en na een rondje Oudekerk via de Amstel weer terug naar huis. De eerste 30 km zit er ook al op, die liep ik 2,5 week geleden in Amsterdam-Noord. Lopen is een prima manier om je directe omgeving te verkennen. En ik kom nu net thuis van een lekker duurloopje van 10 km.

 

 

Ja lieve lezers,

 

Het komende half jaar zal voor mij veel tijd vragen voor de voorbereiding op die bijzondere marathon in Kaapstad. De Two Oceans Marathon op 19 april 2014 in Kaapstad. Eentje die 14 km langer is dan normaal: 56 km!

 

We gaan met een groep van 25 lopers naar Kaapstad. Wij zijn niet zomaar hardlopers maar runners with a cause. We lopen om geld op te halen, voor de Stichting Run4Schools. Geld waarmee vier lagere scholen in een township in- en naschoolse sportopvang aangeboden krijgen. Dé manier om kinderen uit handen te houden van bendes en te voorkomen dat ze in aanraking komen met drugs en criminaliteit.

 

In de voorbereiding van deze ultra marathon zit ook een ‘gewone ‘marathon. En wat ben ik blij dat ik op het laatste nippertje nog een startbewijs voor de NT marathon heb weten te bemachtigen. Dankzij de stichting Run4Schools. Voor mij dus 2 momenten om geld in te zamelen voor de kids in Kaapstad. Elke euro telt!

Op dit moment benader ik ‘iedereen die ik ken’ om mij te sponsoren, alvast een beetje voor NY en misschien straks nog iets meer voor Kaapstad.

 

Jullie dus ook.

 

Elke donatie is welkom. Draag jij de stichting Run4Schools een warm hart toe, stuur mij dan even een mail, dan stuur ik daarna de praktische info.

 

Voor meer informatie: http://www.run4schools.nl/

 

Nou, wie weet…

 

Liefs Anneke


Comments are closed.

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

Als je opziet tegen het opruimwerk, al ben je er zelf goed in, vraag dan Anneke om hulp. Daarna kijk je uit naar de...

Onze gesprekken hebben zoveel ruimte gegeven, dank je wel! Heb zelfs van de website parttime bedrijf er af laten ha...

buroSTIPT neemt je mee in de wereld van orde en overzicht. Met praktische tips en haar buitengewone gave om dingen ...

Contact