Lopen & koken voor het goede doel…

Lopen & koken voor het goede doel…

Jun 05

Jazeker, als organizer ben ik een bezige bij. Ik ben altijd in voor iets nieuws en organiseer daar dan weer graag iets omheen. Wat nu?

 

Je eigen grenzen verleggen voor een ander. Dat is Run2Oceans4Schools
Nadat Nanne op 30 maart jl. in Kaapstad de Two Oceans marathon liep voor het goede doel Run4Schools was ik al snel om. Deze uitdaging wil ik ook wel aangaan. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb ga gezegd en loop volgend jaar deze ultra marathon. En naast de sportieve uitdaging in een fantastische omgeving loop ik volgend jaar april met een doel. Geld ophalen voor de stichting Run4Schools.

 

Run4Schools
Geld waarmee vier lagere scholen in een township in- en naschoolse sportopvang aangeboden krijgen. Dé manier om deze kinderen uit handen te houden van bendes en te voorkomen dat ze in aanraking komen met drugs en criminaliteit. Helaas heb ik zelf met eigen ogen gezien hoe hard het geld hier nodig is.

 

 

Maaltijden delen
Naast dat ik op een laag pitje ben begonnen met trainen, ben ik alvast gaan nadenken hoe ik mijn sponsorgeld bij elkaar kan ‘organiseren’. En als voorstander van de trends op het gebied van delen (zie mijn blog http://www.burostipt.com/delen-is-het-nieuwe-hebben/) heb ik bedacht mij als kok aan te melden bij thuisafgehaald.nl. Ik kook graag, deel graag, dus dat moet te doen zijn.

 

Hoe werkt het? Ik bied mijn maaltijden – met motivatie – voor een iets hogere prijs aan de kostprijs om zo alvast een start te maken met inzamelen. Er zullen uiteraard nog andere initiatieven volgen. Benieuwd? Ik houd je zeker op de hoogte.


Comments are closed.

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

Als je opziet tegen het opruimwerk, al ben je er zelf goed in, vraag dan Anneke om hulp. Daarna kijk je uit naar de...

Onze gesprekken hebben zoveel ruimte gegeven, dank je wel! Heb zelfs van de website parttime bedrijf er af laten ha...

buroSTIPT neemt je mee in de wereld van orde en overzicht. Met praktische tips en haar buitengewone gave om dingen ...

Contact