Anneke

 

 

Anneke Dijkstra, de personal organizer achter buroSTIPT

Als geboren en getogen Friezin (1975) woon ik alweer 13 jaar in Amsterdam samen met mijn zoontje Rients. Anderen waarderen mij om mijn praktische en open houding.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als leidinggevende en projectmanager in de retail. Hier heb ik veel te maken gehad met het creëren van structuur in processen, ruimtes en (financieel) resultaat. Zowel zakelijk als privé heb ik situaties meegemaakt die mij doen inzien dat structuur en regie belangrijk zijn om het hoofd helder te houden. Daarbij ben ik van nature goed georganiseerd en kan ik slecht tegen teveel spullen en chaos.

Mijn interesse en werkervaring hebben mij doen besluiten dat te gaan doen wat ik echt leuk vind en waar ik goed in ben. Namelijk als organizer moedige mensen te helpen en ontzorgen. En daarbij jou te ondersteunen en coachen bij het creëren van overzicht en structuur in je onderneming, je thuis of administratie. Met als resultaat ruimte, overzicht en focus op die zaken waar jij verschil mee wilt maken. En tijd en ruimte in je hoofd om te doen wat belangrijk of nodig is.

 

 

Als professional organizer ben ik lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), waar ik eerder mijn basisopleiding volgde. In 2015 heb ik de post HBO-opleiding Senior Professional Organizer bij de School voor Organizing met succes afgerond. Als professional organizer ben ik werkzaam in Amsterdam en omgeving.

Sinds 2018 heb ik mijn werkgebied uitgebreid met foto-organizing. Dit doe ik middels een samenwerking binnen de FON, foto organizers Nederland.

Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid ben ik secretaris bij de stichting Run4Schools. Naast dat ik graag hardloop in mijn vrije tijd lever ik met veel liefde en plezier een bijdrage aan deze prachtige stichting: run4schools

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

Als je opziet tegen het opruimwerk, al ben je er zelf goed in, vraag dan Anneke om hulp. Daarna kijk je uit naar de...

Onze gesprekken hebben zoveel ruimte gegeven, dank je wel! Heb zelfs van de website parttime bedrijf er af laten ha...

buroSTIPT neemt je mee in de wereld van orde en overzicht. Met praktische tips en haar buitengewone gave om dingen ...

Contact