Ik heb een blog...

Ik heb een blog…

Feb 08

Ik heb een blog…

Ik heb een blog…
Ja ja, ruim een half jaar na mijn start als personal organizer heb ik een blog! Een geheel nieuwe ervaring voor mij, waarbij ik jullie op de hoogte wil houden van mijn ervaringen als personal organizer en opruimcoach. Ik ruim graag chaos en rommel op. Tja, en dan begin je met het opzetten van je bedrijf. Logo ontwerpen, visitekaartjes bestellen, website bouwen. Allemaal hartstikke leuk en inspirerend, maar hoe kom je aan je aan je klanten.


Klanten…

Gelukkig had ik er al één. Mijn eerste opdrachtgever ken ik al jaren, vanuit onze vriendschap en mijn passie voor ondernemerschap heb ik VanMarco in het verleden regelmatig geholpen in de opstartfase van zijn hair & wellness. Inmiddels ben ik eens per week een vertrouwd gezicht in de salon en voor VanMarco zijn PA. Een leuke uitdaging want de werkzaamheden zijn zeer divers. Roep iets & ik regel het, zeg ik altijd. En zoals VanMarco het zo mooi omschrijft ben ik ‘de organisatorische verlichting voor het creatieve proces’.

Een bijkomend voordeel van werken voor een kapsalon is dat hier zo nu en dan voor mij potentiële klanten in de stoel zitten. Voor mij een perfecte manier van buzz marketing en mijn mogelijke klanten hechten waarde aan de ervaringen van VanMarco.


Klantervaringen?

Kortom, ik ben ruim 7 maanden aan de slag en ik heb er lol in. Kreeg kort geleden deze foto van een klant, waar ik alleen nog maar op intake was geweest. Ze schreef het volgende: ‘Ik ben niet stiekem al het voorwerk aan het doen….lekker geen zin in (zoals meestal….). Wat ik wel heb gedaan is eerst eens 1 plank naar boven in de kast zodat er twee lage verdiepingen zijn en een hoge. Toen kwam ik op het (vind ik zelf) lumineuze idee om van het onderste deel van de kast een hang-compartiment te maken. Ik heb een gordijnroede bij Ikea gekocht en dat ga ik nog bevestigen. Dan kan ik jasjes, blouses etc. ophangen. Eindelijk. En ik heb nog drie van die hangdingen waar je schoenen etc. in kan doen. Die hang ik er dan ook op. Ook eindelijk een plek.

Hier zie je hoe mijn kast is geworden. Ik vind het mooi. Zoals ik al zei: mijn kamer ligt vol met uitzoekwerk en ook in de kast zijn sommige dingen discutabel…’


Hier word ik blij van..! Meer lezen over mijn ervaringen & tips, blijf me volgen op mijn blog of op Twitter.


Comments are closed.

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

Als je opziet tegen het opruimwerk, al ben je er zelf goed in, vraag dan Anneke om hulp. Daarna kijk je uit naar de...

Onze gesprekken hebben zoveel ruimte gegeven, dank je wel! Heb zelfs van de website parttime bedrijf er af laten ha...

buroSTIPT neemt je mee in de wereld van orde en overzicht. Met praktische tips en haar buitengewone gave om dingen ...

Contact