De impact van een klein vuilniszakje..

De impact van een klein vuilniszakje..

Dec 14

Vandaag ben ik sinds lange tijd weer bij één van mijn klanten. Mevrouw woont klein en heeft ontzettend veel moeite met het afstand nemen van spullen. Waar ik eerder nog vond dat ik moest bijdragen aan een opgeruimde woning, weet ik nu dat, er zijn, en kleine stapjes maken heel veel impact heeft. Wie ben ik om te bepalen hoe het appartement georganiseerd is. Mevrouw hecht aan de spullen om haar heen en is heel blij dat ze door mijn hulp weer dingen terug vindt. Ik fiets tevreden met een vuilniszakje gevuld met lege plastic tassen en een papieren tas met oud papier in de bakfiets naar m’n volgende afspraak. Het lijkt zo weinig, maar betekent zoveel voor mevrouw. ‘Jij houdt zo fijn de vaart erin’.

 

Wil jij ook vooruit bewegen en de vaart erin houden? Neem dan contact met mij op. Samen gaan we, bij voorkeur wandelend inventariseren welke beweging jij zou willen creëren. Op basis van jouw behoefte maken we een plan van aanpak.


Add comment

Add Comment

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

Als je opziet tegen het opruimwerk, al ben je er zelf goed in, vraag dan Anneke om hulp. Daarna kijk je uit naar de...

Onze gesprekken hebben zoveel ruimte gegeven, dank je wel! Heb zelfs van de website parttime bedrijf er af laten ha...

buroSTIPT neemt je mee in de wereld van orde en overzicht. Met praktische tips en haar buitengewone gave om dingen ...

Contact