Simone

Ik wil even mijn eerbetoon betuigen middels deze mail, hoe ik met het inschakelen van jouw vakkundige begeleiding mijn leven weer op de rails heb weten te krijgen. En geef je toestemming deze mail als recensie voor je bedrijf te gebruiken omdat ik zeker weet dat een heleboel mensen die de stap durven te zetten hierbij gebaat zullen zijn Ik heb een verleden waarin het nogal aan organisatie (in de ruimste zins des woord), aan structuur en organisatie ontbreekt en ik zal verder details besparen, gezien deze te persoonlijk zijn.

 

Nadat ik weer structuur in mijn persoonlijke welzijn heb weten aan te brengen, schortte het echter nog steeds aan velerlei structuur binnen mijn huishouden m.b.t. uitpuilende kasten en kledingkasten, verzamelde spullen omdat ik overal wel wat in zag maar nooit echt aan toe kwam enzovoort , enzovoort…!!!

 

Heb uiteindelijk mijn “schaamte” weten te overwinnen door Anneke te contacten, om een vrijblijvende afspraak te maken, dit om de situatie van datgene wat mij stoorde en alsmede nog steeds onrustig maakte ook aan te gaan pakken en dat is de beste stap die ik ooit genomen heb!

Ik was behoorlijk nerveus toen zij langs zou komen, maar zij stelde mij meteen gerust door stap voor stap alles wat mij stoorde met mij door te nemen en aan de hand van dit heeft zij een calculatie van de kosten gemaakt. Het was zeker ook een heel fijn gevoel om eindelijk iemand toe te laten in mijn ongeorganiseerde bestaan en het niet langer onder stoelen of banken te steken. Bovendien is Anneke een geweldige vrouw die je meteen op je gemak weet te stellen, er was een goede klik dat voelde ik, want het is natuurlijk niet gemakkelijk om iemand op zo’n persoonlijk vlak in je leven binnen te laten!

 

We hebben de tijd ingepland en zijn aan de slag gegaan met als resultaat, dat ik nu ook structuur en vooral rust in mijn huishouden heb weten te vinden en dat is zonder dat ik overdrijf goud waard!

Het goede is dat ze de keus aan jou laat en je niet verteld wat je moet doen, maar alles rustig overlegt en dan stap voor stap te werk gaat. Je hoeft dus niet iets weg te gooien als je dat niet wil het is en blijft je eigen keus. Ook moet ik zeggen dat ik deze investering door middel van haar heb terugverdiend, omdat wij samen o.a.  via Marktplaats een deel van mijn spullen hebben verkocht. Dit gaf weer wat ruimte binnen mij budget, en heeft mij enorm veel ‘ruimte’ opgeleverd wat niet in geld is uit te drukken!

 

Ik ben nu weer trots op mijn “eigen stekje”, kan weer alles vinden omdat ik weet wat ik heb en als ik op vakantie ga is het inpakken van een koffer een gemak dat ik nooit eerder heb gekend (afgezien van het te verwachten weer van de plaats van bestemming :-).

 

Wel Anneke rest mij nog je super te bedanken.

 

Met vriendelijke groet,

Simone Manders

 

P.S.

Mochten mensen contact met mij op willen nemen dan ben ik uiteraard bereid om ze antwoord te geven op eventuele vragen, dat kan via ne4mk2@kpnmail.nl.

 

Vergelijkbare projecten

Bekijk ze hiernaast:

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

Als je opziet tegen het opruimwerk, al ben je er zelf goed in, vraag dan Anneke om hulp. Daarna kijk je uit naar de...

Onze gesprekken hebben zoveel ruimte gegeven, dank je wel! Heb zelfs van de website parttime bedrijf er af laten ha...

buroSTIPT neemt je mee in de wereld van orde en overzicht. Met praktische tips en haar buitengewone gave om dingen ...

Contact